Onthaal

Welkom bij de fietsafdeling van MS Europe

Naast de producten en diensten van "Automotive", heeft MS Europe, gevestigd in België, al verschillende jaren gediversifieerd op het gebied van "duurzame mobiliteit", met eersteklas producten die veel van onze behoeften tegemoet komen. .

Dit is wat we "Smart Mobility" noemen. Slimme en praktische oplossingen zoals een elektrische fiets, een vouwfiets, een opvouwbare driewieler of zelfs een opklapbare elektrische of gas scooter die je gemakkelijk mee naar huis kunt nemen, zelfs als je geen garage hebt. Zelfs voor de elektrische vouwscooter is een eenvoudige kast voldoende!

Bovendien kunt u ze tijdens uw vakantie gemakkelijk meenemen in de kofferbak van uw auto.

We importeren dus exclusieve Belgisch-Luxemburgse merkproducten:

Stigo logo hall valgel 2015 10 15, de snelste goedgekeurde elektrische scooter om te vouwen / uitvouwen

  • Stigo biedt een alternatieve mobiliteitsoplossing die met name geschikt is voor stadsforenzen, maar ook een ideaal middel is om te reizen voor eigenaren van motorfietsen of boten. Van Europees design is Stigo goedgekeurd voor gebruik op de openbare weg (inclusief de fietspaden). Het aantrekkelijke uiterlijk en kwaliteitsniveau maken het een onmisbaar product.

kit vélo electrique bionx, bionx elektrische fietsset, kits om van je bestaande fiets een elektrische fiets te maken

  • BionX, uit Canada, is de wereldleider op het gebied van assistentie. Veel grote fietsmerken hebben gekozen voor BionX om hun assortiment elektrische fietsen uit te rusten.
  • De kracht van de BionX-motor is gewoon indrukwekkend. Aarzel niet om een elektrische fiets te testen die is uitgerust met een BionX elektrische hulpkit bij een van onze winkels.

vélo pliable tricycle scooter diblasi, Opvouwbare fiets driewieler scooter diblasi, een reeks vouwcycli zonder iets los te schroeven of te demonteren

  • De Di Blasi lichte vouwvoertuigen uit Italië bieden een unieke eigenschap: ze vouwen of vouwen in minder dan 5 seconden!
  • Vouwfietsen, pedaal- of elektrische vouwfietsen en opvouwbare scooters goedgekeurd voor gebruik op de openbare weg, verkrijgbaar in benzine- of elektrische versie
 

Home gif motor 2